Häng med ut i skog och mark

Häng med på årets trevligaste och mest peppande trailrunningkurs med fokus på gemenskap, träning och teknik.

Torsdagkvällar: 14 nov, 21 nov, 28 nov, 5 dec, 12 dec.(race), kl. 18.00- 21.00

Pris: Kurs och race: 1950kr, i kursavgiften ingår enklare middag vid varje tillfälle samt inspirationsföreläsning.

Pris: Endast race: 12 dec. 290kr, inkl. middag och dryck på Källtorp. Start race 19.00

För att boka scrolla ner (det går endast att boka på en dator ej på mobilen)

Fem torsdagar i rad ses vi på gården Källtorp, som ligger i ett fantastiskt område för trailrunning med perfekta stigar runt knuten.

Med start och stopp på gården bygger du stigkännedom och vänskapsband som ger dig motivation att hålla igång med träningen vintern igenom.

Torsdagskvällar mellan kl.18.00- 20.00. Hitta känslan och lusten att springa på klippor och i skog på ett enkelt och tryggt sätt. Efter ca två timmars träning i olika teknikgrupper återvänder vi till gården där middagen är serverad och brasan tänd.

Sista kvällen, torsdag 12 dec. avslutar vi med ett utmanande race på sex kilometer. Banan kommer att vara uppmärkt med reflexband och är perfekt att ha som framtida referensbana.

Tränare och huvudcoach, Nicolas Remires.

Nicolas är med sitt inspirerande och motiverande coachande en av de absolut främsta just nu. Nicolas är mycket erfaren med många fina tävlingsplaceringar, senast i år 5a på swimruntävlingen Ö till Ö. Nicolas har jobbat som professionell coach under många år.

Välkomna!

Boka kurs

Nedan kan du se vilka datum och tider som finns tillgängliga, samt boka och beställa den kurs du är intresserad av.

Hitta hit

Buss
Buss 401 går från Slussen till Älta flera gånger i timmen. Busshållplatsen heter Källtorp och restiden är ca 15 min från Slussen. Kolla SL:s reseplanerare för mer detaljer.

Bil
Åker du bil tar det ca 10 minuter från Gullmarsplan. Du åker mot Älta, vid Sickla följer du väg 260. Väl framme finner du en stor bilparkering på din vänstra sida.

Med cykel och till fots
Du kan även ta dig till Källtorp via ett flertal gång- och cykelvägar samt vandringsleder.