Event och konferens

  • Vi erbjuder konferenser där det vid önskemål ingår guidad mountainbiketur med erfarna instruktörer/guider. Turerna består i att man får lära sig grunderna i mountainbikecykling och man får ta del av den vackra naturen i Nackareservatet.
  • Kombinera din konferens med energivande yogapass. Tillsammans med tjejerna på Helo Flow garanterar vi dig en underbar vistelse hos oss.
  • Konferens i kombination med fartfylld Trail running eller trevlig och lugn vandring. Vi guidar dig tryggt i skogen på de vackraste av stigar.
  • Trädgård och plantering, du lär dig plantera i vårt underbara växthus. Jenny, trädgårdsmästare och en av oss på Källtorp håller en trevlig och jordnära kurs i hur du kommer i gång att odla.

Kontakta oss!
Hitta hit

Buss
Buss 401 går från Slussen till Älta flera gånger i timmen. Busshållplatsen heter Källtorp och restiden är ca 15 min från Slussen. Kolla SL:s reseplanerare för mer detaljer.

Bil
Åker du bil tar det ca 10 minuter från Gullmarsplan. Du åker mot Älta, vid Sickla följer du väg 260. Väl framme finner du en stor bilparkering på din vänstra sida.

Med cykel och till fots
Du kan även ta dig till Källtorp via ett flertal gång- och cykelvägar samt vandringsleder.