Vi gör fint på gården

2020-02-19

Det är roligt med gamla sedvänjor, vi har avverkat lite träd och har lärt oss att det finns ett bra sätt att torka veden på som varken kräver väggar eller tak. Vi håller er uppdaterade, vi har börjat lägga grunden, fortsättning följer. 🙂

Vår nya hemsida är uppe

2020-02-19

Nu börja vår nya hemsida ta form och vi hoppas att detta blir en plats som det kommer att kännas trevligt att besöka. Ännu trevligare kommer det så klart vara att besöka vår gård och café som öppnar första maj. Men redan i april så startar våra mountainbikekurser och en hel del event har redan bokats in i kalendern.

Vi ser fram emot att lägga informativa och inspirerande inlägg på denna sida.

/ Jenny & Daniel

Allt är så kul just nu!

2019-09-06

Ja ibland så känns det så rätt. Vi har verkligen hittat vårt ställe, Källtorp. Det är såklart mycket att fixa med hela tiden, speceillt i början. För det är ju inte bara en lokal detta utan faktiskt en hel gård att ta hand om.

Men det kommer verkligen bli bra till slut. I kväll så har vi jobbat med butiken och fått upp lite priser på saker och ting. Vi har även fått in massor med nya produkter, framförallt från POC.

Men även om det är roligt med gården, butiken och caféet så är det bästa våra kurser. Vi tycker det är roligt, vi gillar att undervisa och vi har blivit bättre under dessa fem år som vi drivit Mountainbikeskolan.

I morgon är det tjejkurs, nivå 2, det kommer vara fullt med förväntansfulla kursdeltagare, vi ser fram emot en tuff men rolig helg!

Lite bilder från förra helgens mountainbikekurs, nivå 2.

Vi ses i skogen!

/Magnus, Daniel och Jenny

Bontoush – Mountainbike och Middag!

2019-08-30

Bontoush, som ligger bakom bland annat swish, la ett mountainbikeevent hos oss. Hela kontoret i Stockholm med närmare 60 personer var med. Vi cyklade alla tillsammans ut i en perfekt sensommarkväll. Bättre blir det inte!

Sedan middag i växthuset, gillat och närodlat, tack för en superbra kväll!

Gänget på Mountainbikeskolan

Nya tider: Outdoor simma / spring och Mountainbike

2019-08-11

Imorgon på Källtorp, och finbesök av Coach Ludde och Envol Coaching, Nicolas Remires som håller kurser. Men caféet är öppet som vanligt mellan 11.00-17.00.

Välkomna alla cyklister, vandrare och simmare till en härlig dag på Källtopr! Det finns smörgåsar, lasagne och halloumiburgare och sen såklart så finns det hemlagade bakverk av all de slag

Mountainbikeskolans instruktörer till VM i Canada

2019-08-11

Vi önskar Anna Lundin, en av mountainbikeskolans instruktörer lycka till på VM i Canada, hon har med sig även instruktörerna Jesper och Sandra i sitt serverteam. Men vi kan trots detta manfall lova en rolig och givande nybörjarkurs i mountainbikecykling redan nästa helg hos oss på Källtorp och Mountainbikeskolan

Caféet öppnar nästa helg

2019-07-28

Mountainbikeskolan öppnar sitt café nästa helg 3 augusti. Öppettider lörd. – söndag 11.00- 17.00. Nybakat bröd, vegetarisk lasagne, pastasallad med hemlagad pesto m.m. står på menyn. Sallad och tomater från egna trädgården.

Höstens kurser ligger nu uppe. Denna höst finns det verkligen en kurs för varje mountainbikecyklist. Vad sägs om endurokurs, kvällskurser med middag samt mekkurser. Vi ses!